Hlavní obsah
Článek

V poslední době se zpěvačka a herečka Dáša Zázvůrková soustředí hlavně na práci na své vizuální podobě a snaží se přiblížit publiku své generace. Doposud se mohlo zdát, že zpěvačka působila spíše na starší generaci posluchačů, a to nejen svým repertoárem zaměřeným na šansony, ale také častým vystupováním s významnými hudebníky starší generace z divadla Semafor.

Dáša Zázvůrková se vrací k odkazu klasického šansonu v moderním aranžmá odpovídajícím současným požadavkům moderního posluchače ve spolupráci s Martinem Blažkem. Změny image a celkové vizuální podoby se ujala Libka Safr, stylistka a návrhářka, která se v minulosti starala o image třeba Lucii Vondráčkové. Vznikne také nová podoba klipů, obalu na novou desku nebo zbrusu nové vystoupení, které bude mít premiéru na podzim.

„Libka, ač se na první pohled nezdá, je křehká duše s nezaměnitelným smyslem pro humor i sarkasmus. Libka je pro mě zosobnění velkého talentu s notnou dávkou empatie a kreativity. To, že mě oslovila ke spolupráci, je splnění mého snu. Je krásné a v šoubyznysu velmi vzácné, když ze spolupráce vznikne přátelství,” libuje si proměněná zpěvačka.

„Jsem ze spolupráce nadšená, protože vítám možnost spojit módu a hudbu. Tady v Čechách moc často umělci nedávají prostor módě a už vůbec nepřikládají význam celkové vizuální podobě sebe a svého koncertu. Je to škoda, protože pak mohou vznikat velmi zajímavé projekty pro hudebníky i samotné diváky,” hodnotí stejně pozitivně spolupráci Libka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám