Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Sáru Sandevu mohli televizní diváci zaznamenat už v seriálu Gympl s (r)učením omezeným a o něco později i v Ulici. Nyní přiživí i své filmové zkušenosti. Zdeněk Troška (70) si ji vybral do své nové rodinné komedie Strašidla.

Natáčení Strašidel začalo ve středu 23. září a Troška jimi chce navázat na tradici českých trikových komedií jako Dívka na koštěti či Jak utopit doktora Mráčka, ve kterých se takzvaně normální svět střetává se světem pohádkových a nadpřirozených bytostí.

Sandeva se bude řadit k bytostem pohádkovým, zahraje si vílu Jitřenku. Co se strašidel týče, dalšími budou Bronislav Kotiš (hejkal Hugo), Tereza Kostková (žena hejkala Patricie), Carmen Mayerová (Patriciina matka Žofie) či Jiří Dvořák jako vodník Bubla.

Lidské pokolení pak zastupují například Vladimír Polívka, Tereza Bebarová, Václav Postránecký, Anna Polívková, Petr Nárožný, Karel Dobrý, Matěj Hádek, Martin Pechlát, Petr Čtvrtníček či Jana Bernášková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám