Hlavní obsah
Článek

Co se dlouhých nohou týče, nejčastěji se u nás hovoří o slovenské topmodelce Adrianě Sklenaříkové, která byla dokonce v Guinnessově knize zaznamenanou rekordmankou (124 cm). Podobnou devizou se pyšní i šestadvacetiletá Lauren Williams, která do modelingu pronikla právě díky svým dolním končetinám. Zájem o ni už projevily nejrůznější značky od sportovních až po vysokou módu. Tipnete si, jaké délky její nohy dosahují?

Věřte, že jsou ještě o centimetr delší než ty Sklenaříkové, a měří tak neuvěřitelných 125 centimetrů. O modelce z Houstonu se tak aktuálně hovoří jako o ženě s nejdelšíma nohama v USA. O několik centimetrů překonala i newyorskou modelku Brooke Banker, která se neoficiálním titulem pyšnila ještě nedávno.

Asi nikoho nepřekvapí, že ještě na škole Lauren vynikala v řadě sportů, kde byla její vysoká postava výhodou - od atletiky až po volejbal a basketbal. V rodině jsou prý všichni dlouháni a nikdo neměří pod 183 centimetrů. Samotné Lauren se růst zastavil ještě o deset čísel výš.

Reklama

Další články

Načítám