Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Stal se hitem internetu, jeho historka o tom, že ukradl babičce zlatý řetízek, aby měl na sešity, aby pak vzápětí začal tvrdit, že nic nešlohl, jen ho dal kvůli hluku do jiného hrníčku, baví snad celý národ. Ne však Pavla B. Kuchtík je zesměšňován, podle některých na sociálních sítích až šikanován. Student přestal chodit do školy a přestal se se všemi stýkat! Hlasujte v anketě na konci článku.

„To, že se na naší škole natáčelo, jsem dělal pro děti, aby měly zábavu. Proto mě to, co se stalo, moc mrzí,“ řekl Pavel Caitaml, ředitel Střední školy obchodu, řemesel a služeb v Ústí nad Labem. Mladík teď s jeho svolením nemusí chodit do školy. „Je z toho hodně špatný, protože si ho všichni dobírali,“ prozradil Aha! ředitel školy.

Pavel se nyní skrývá před světem, údajně se ani nestýká se svými kamarády. Přitom ti, co ho znají, tvrdí, že je to hodný a pracovitý kluk, který se nebojí práce.

A podle ředitele školy, kde se učí na kuchaře, ve skutečnosti nic neukradl, jen chtěl být zajímavý. Teď má ale z ostudy kabát. Vzniká třeba spousta parodií a koláží.

I sám velký šéf Zdeněk Pohlreich si myslí, že z něj nyní sice bude hvězda sociálních sítí, klukovi to ale v ničem nepomůže.

Co si myslíte o bouři, kterou hlášky mladíka vyvolaly?
Zaslouží si to, nemá krást
6,5 %
Beru to jako velkou legraci
9,8 %
Přehání se to, už to zavání šikanou
83,7 %
Celkem hlasovalo 43267 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám