Hlavní obsah
Článek

Že se dají dohromady krásná modelka a úspěšný sportovec, bývá pravidlem. A nevybočily z něj ani krásné finalistky soutěže Miss Face, kterou pořádá Taťána Makarenko. Na jejich soustředění v Bulharsku jsme z nich postupně vyzvídali informace ze soukromí. A sportovce jich má za partnery hned několik!

Pořádnou hvězdu ulovila krásná Nikola Bechyňová. Chodí s bundesligovým fotbalistou FC Norimberk Ondřejem Petrákem. "Jsme spolu rok a půl. Díky němu pendluju mezi Českem a Německem. Je to dvě a půl hodiny autem, takže se to dá v pohodě zvládnout," řekla Super.cz Nikola, která se věnuje modelingu.

"Od patnácti let jsem cestovala, největší úspěch byl, že jsem dělala v Tokiu dublérku Mirandě Kerr. To jsem byla hrozně šťastná. Ona je pro mě velkým vzorem, je to andílek Victoria´s Secret," dodala Nikola, která se pyšní mírami  85-59-88 a měří 173 centimetrů.

Z přenosů motocyklových závodů Moto GP můžeme znát čtyřiadvacetiletou Veroniku Thielovou. A právě v tomhle prostředí si 173 centimetrů vysoká kráska s mírami 86-63-90 našla svého partnera, motocyklového závodníka z Francie Johanna Zarca.

"Letos má opravdu dobrou sezónu, vypadá to, že by mohl být mistrem světa, už teď má nabídky od mnoha týmů," pochlubila se svým vyvoleným.

Jako hosteska, která drží závodníkům deštník při startu, podává jim ručník nebo lahvičku s vodou, jezdí Veronika na závody během víkendů v sezóně. Věnuje se ale i modelingu, před soustředěním Miss Face strávila dva měsíce ve Francii, hlavně v St. Tropez. "Mluvím plynně anglicky a italsky, už kvůli partnerovi oprašuji francouzštinu, kterou jsem měla na střední škole," doplnila Veronika, která přerušila studium na vysoké škole, kde studovala astrofyziku. "Chci si ještě užít spíš cestování a školu života," uzavřela.

Další finalistka Kateřina Knopová svého milého našla u ledu. Její přítel Tomáš Káňa, se kterým žije už dva roky, momentálně hraje druhou ligu ve Frýdku-Místku. "Hrál pár zápasů v NHL, když byl mladší, byl také v české extralize. Teď nebyl nějaký ten rok dobrý, snad to bude zase lepší," řekla Super.cz Kateřina, která v soutěži Miss Face začínala jako zrzka, nyní je z ní ale brunetka, protože jí ředitelka soutěže Makarenko doporučila změnu.

Která kráska se vám líbí nejvíce?
Nikola
12,2 %
Kateřina
14,3 %
Veronika
73,5 %
Celkem hlasovalo 8434 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám