Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) se s létem rozloučila stylově. Poslední parný den totiž trávila se svými nejmilejšími v klidu domova a chladila se ve vlastním bazénu. „Zvláště letos při těch rekordních teplotách jsem koupání v klidu domova opravdu ocenila,“ svěřila Super.cz Ilona, která během prázdnin absolvovala hned několik ryze rodinných dovolených.

„Poznávali jsme krásy naší země, ale vyrazili jsme i do ciziny. Projeli jsme obytným vozem Itálii, konkrétně Toskánsko. Nejen pro kluky to cestování bylo velmi dobrodružné. Přestože jsme si to náramně užili, přijížděla jsem domů s pocitem, že bych potřebovala další dovolenou,“ prozradila zpěvačka s tím, že už se její mysl pomalu začíná obracet k podzimním pracovním aktivitám.

„Pozvolna se připravuji na velký předvánoční koncert v Divadle Hybernia, který se bude konat 15. prosince. Bude to vlastně můj první samostatný koncert s velkým big bandem,“ prohlašuje majitelka snadno rozpoznatelného altu, která pro hudební fajnšmekry prý připravuje opravdové lahůdky.

„Kromě speciálních úprav některých mých hitů budu zpívat české i zahraniční swingovky a samozřejmě nebude chybět ani blok vánočních písní. Mým hostem bude Vašek Noid Bárta. Právě v těchto dnech dolaďuji výběr písniček. Lístky už jsou v prodeji,“ láká na výjimečný koncert popová diva, která v devadesátých letech svými songy válcovala domácí hitparády.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám