Hlavní obsah
Článek

Anglická moderátorka, herečka a modelka Cat Deeley známá především díky uvádění americké taneční soutěže So You Think You Can Dance, se příští rok v devětatřiceti stane maminkou. Své první dítě čeká s manželem Patrickem Kielthym, pro nějž rovněž půjde o prvního potomka. V době jeho narození mu přitom bude čerstvých pětačtyřicet.

„Úžasné zprávy... Paddy a já jsme moc šťastní z očekávání našeho prvního děťátka, které by se mělo narodit na jaře,“ oznámila Deely novinu prostřednictvím Twitteru.

Nastávající rodiče si k sobě našli cestu po více než deseti letech, kdy společně moderovali několik sezón pořadu Fame Academy na stanici BBC. Cat mezitím nevyšlo několik vztahů. Po pěti letech se rozešla s byznysmenem Markem Whelanem, s hercem Jackem Hustonem vydržela dva roky a s hercem ze seriálu True Blood Michaelem McMillianem dokonce pouhé čtyři měsíce. S Kieltym, jenž je pro změnu oblíbeným irským komikem a moderátorem, to nakonec dali dohromady v roce 2012 a ještě téhož roku se v Římě během soukromého obřadu i vzali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám