Hlavní obsah
Článek

Před časem se pár snů, který dal dohromady Super.cz, musel rozejít, když Václav Noid Bárta (43)chytil rapla a začal Gabriele Bártové (35) nadávat, že ho stejně jednou opustí i s dítětem, dnes jsou sezdaní, skutečně se dočkali dcery, a brzy budou bydlet v novém domě. „Umělci vydělávají málo, musel jsem si vzít hypotéku, i když to stálo pár korun,“ svěřil se Super.cz Noid.

Na minulost vzpomíná nerad. „Co se ve mně změnilo? Dnes už nejsem žárlivý a vím, že Gábina je úplně jiná. Musí panovat vzájemná důvěra a oba děláme ústupky, proto jsme nyní spokojení, užíváme si dcery a těšíme se, až dostavíme baráček, kam se budeme za tři měsíce stěhovat,“ pochlubil se nám sympaťák Vašek.

Ten sehnal pozemek nedaleko svého současného bydliště v Praze–Uhříněvsi.

„Bude tam jen naše energie. To jsme si vždy přáli, abychom spolu něco vybudovali. Budou z nás venkované, plánuju tam postavit skleník, pěstovat rajčátka, prostě vést nudný život. Samozřejmě nebude chybět pískoviště, houpačka pro malou, nahrávací studio a tak. Je to vlastně takový menší bungalov, akorát tak pro rodinu, takové větší 3+1. Na Vánoce bychom se měli stěhovat,“ těší se zpěvák a skladatel.

Noida jsme zastihli na tiskovce k Velekoncertu a desce Žito Daniela Landy. Na vystoupení 12. září v Letňanech ho bude svým hlasem doprovázet a na desce se hudbou podílel na skladbě To je válka!.

Reklama

Další články

Načítám