Hlavní obsah
Článek

V seriálu Vyprávěj předvedl v roli Jardy France vymakanou postavu v plavkách při vodních radovánkách po boku sličné Andrey Kerestešové. I po letech je znát, že Ondřej Veselý neusnul na vavřínech a na své postavě svědomitě maká.

„Do posilovny se snažím chodit pravidelně dvakrát nebo třikrát do týdne, ale ne vždy to vyjde. Bohužel je to to jediné, na co mám momentálně ze sportu čas,“ svěřil Super.cz sympatický herec, který letošní prázdninové volno využil k cestování.

„Letos v létě se poprvé po několika letech povedlo, že jsem měl volno déle než týden, takže jsme s přítelkyní vyrazili na trochu exotičtější dovolenou, na Kapverdské ostrovy. Bylo tam krásně, ale přesto dávám přednost Evropě, nejradši mám asi Řecko,“ říká herec s tím, že nedá dopustit ani na českou kotlinu. „Mám moc rád Šumavu nebo Českou Kanadu, kde mám také chatu,“ dodává.

Po prázdninách už ostravský rodák a jihočeský patriot zase začne naplno pendlovat mezi Českými Budějovicemi a Prahou. „V nově otevřeném Divadle pod Palmovkou hraji Othella nebo Leonarda v Krvavé svatbě. Samozřejmě budu dále hrát představení v Jihočeském divadle, kde jsem hostem,“ nastínil svůj podzimní divadelní program představitel Filipa ze seriálu Svatby v Benátkách.

Reklama

Další články

Načítám