Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prázdniny se pomalu chýlí ke svému konci, a české celebrity si tak nenechaly ujít možná poslední příležitost k letnímu dobrodružství na lodi. Výlet po znovuobjevené trase na Karlštejn po řece Berounce absolvoval třeba Vlasta Horváth s rodinkou.

S manželkou Markétou vzali na loď, která se během plavby křtila jménem Kazi, obě dcery, starší Lindu i teprve rok a půl starou Alžbětku. A podle snímků uvidíte, že obě holky jsou celý tatínek. Na plavbu se vypravily i další rodinky. Monika Marešová vzala syna Jakuba, Linda Finkové svého šestiletého Matyáše.

„Výletní plavba byla skvělým zakončením našeho prázdninového programu," míní Monika Marešová. „Jakub si čtyřicetiminutový výlet nádherným údolím Berounky opravdu užíval. Líbil se mu i kapitán, který popisoval místa, jimiž jsme projížděli," dodala.

Plavbu je možné spojit i s dalšími zážitky, právě to má v plánu Linda Finková. „Putování údolím Berounky je opravdu nádherné. Určitě tu nejsem naposledy," byla nadšená Linda.

Vlasta Horváth byl překvapen především dlouhou historií převoznictví v této oblasti. „Byl jsem nadšený historkami pražského převozníka Zdeňka Bergmana. Živě jsem si představoval, jak to tu asi vypadalo ve 12. století, kdy zde byl provoz zahájen. Tehdejší lodě asi vypadaly trochu jinak. Jsem moc rád, že jsem si mohl udělat krásný den s rodinou, doma myslím jen na práci, ale tady jsem opravdu vypnul a užil si to," smál se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám