Hlavní obsah
Článek

Dětskou hereckou hvězdu Michaelu Kudláčkovou si určitě pamatujete ze seriálu My všichni školou povinní, kde zazářila v roli prostořeké Barči. Kudláčková, o které i po letech všichni mluví jako o nejtalentovanější dětské herečce, jakou jsme tady měli, dnes slaví už sedmačtyřicáté narozeniny. Na její vizáži se negativně projevil nejen přibývající věk, ale zřejmě i těžké životní osudy. Poslední léta vypadá mnohem starší, než ve skutečnosti je.

Kudláčková měla nakročeno k úspěšné herecké kariéře. Vedle oblíbeného seriálu ze školního prostředí se objevila také v dětském pořadu Pojďte se mnou za mámou, pojďte se mnou za tátou nebo ve filmech Veronika, prostě Nika, Poslední propadne peklu a Skleněný dům. Za poslední dva zmíněné si dokonce z karlovarského filmového festivalu odnesla ceny za nejlepší herecký výkon.

Ač měla výborně našlápnuto, v dospělosti se jako herečka už neprosadila. Po maturitě vystřídala mnoho různých zaměstnání. Živila se například jako taxikářka, barmanka, sociální pracovnice, ilustrátorka či novinářka. Zabývá se také výkladem karet.

Zlom v jejím životě nastal, když se rozešla s dlouholetým partnerem. Najednou zůstala sama na čtyři děti, a navíc se potýkala s velkými finančními problémy. Velmi rychle se ocitla v dluhové pasti.

„Jsou to věci, které jsou staré. V době, kdy to vzniklo, jsem odmítla vyměnit hmotné zabezpečení svých dětí za jejich psychický stav. Já si z minulosti táhnu hmotný dluh, ale ne morální,“ promluvila před časem v Top Star magazínu. Problémy s dluhy se tak zcela logicky podepsaly i na propadlé tváři a vráskách, které pokrývají tvář této bývalé herečky.

Reklama

Další články

Načítám