Hlavní obsah
Článek

V letadle Simona Krainová (51) strávila díky svému povolání prý až třetinu života. Letadla vnímala jako běžný dopravní prostředek. To ale platilo jen do doby, než se jí narodily děti. V momentě, kdy se stala matkou, se jí přirozeně změnil žebříček hodnot a například právě z létání začala mít panickou hrůzu, což není zcela ojedinělý jev, má to tak spousta rodičů.

„Nikdy jsem se v letadle nebála. Když mám ale děti, tak prožívám během cestování strašný stres,” svěřila se nám se svou starostí modelka.

Krainová nedokáže vzlétnout, aniž by neomámila svou mysl. „Nechci pít alkohol a to platí obzvlášť, když cestuji s mými syny. Proto si s manželem raději rozdělíme tabletku léku na uklidnění a létání je hned snesitelnější,” přiznává se modelka.

Život bez cestování by si Simona na druhou stranu ale nedokázala představit. „S manželem milujeme cestování. Vlastně si ani nekupujeme nákladné věci a utrácíme hlavně za naše výlety,” říká Simona a jedním dechem dodává: „Je to náš životní styl. Většinu věcí moc neplánujeme, ale jak se jedná o dovolenou, tak máme vše promyšlené do posledního detailu a naplánované na měsíce a roky dopředu.”

Letos již Vágnerovi stihli vycestovat například do Dubaje, na Floridu či na kanárský ostrov Lanzarote a jejich cestovatelská horečka jen tak nezchladne. Do konce roku se i s dětmi vydají ještě na Krétu, poté na cestu do Jižní Ameriky, kterou Karel dostal od Simony k narozeninám, a konec roku oslaví v Portoriku.

Reklama

Další články

Načítám