Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) je tak vytížená, že ještě vůbec nestihla dovolenou s přítelem. A ne že ji nestihla teď, o prázdninách, nebyli spolu ještě nikdy. "Maximálně jsme byli na několika prodloužených víkendech na Slovensku," prozradila nám v aquaparku v Bešeňové, kam se vypravili už poněkolikáté.

"Už proto, že v Česku bylo velmi hezké počasí, řekli jsme si, že si to tady užijeme, stačí nám sednout si na balkon nebo jít někam k vodě, a pojedeme až někdy v září," míní. "Jsme spolu pořád, vlastně dennodenně. Dovolená pro nás není něčím, co bychom si musei zažít, abychom se ujistili o našem vztahu. Necháváme to přirozeně plynout, a jakmile budeme mít čas, tak se ze dne na den sbalíme a poletíme," domnívá se Aneta.

Protože jsme Anetu viděli samozřejmě v plavkách, byli jsme zvědaví, jak pokračuje cvičení, do kterého se vrhla někdy na jaře. "Teď jsem měla měsíc pauzu. Nebylo to tak pravidelné, jak jsem si představovala. Práce, do toho nějaké cestování na Moravu, ale už do toho zase musím naběhnout. Trochu jsme to flákala a zase se potřebuju dostat do režimu," plánuje modelka.

Přestože je Anetin přítel Michal Zeman fotbalista, ke cvičení ji nenutí. "On je v tomhle zlatý. Pořád mi říká, že jsem krásná a nepotřebuji to. Asi si nedokážu vedle sebe představit chlapa, který bude kibicovat. Některé ženské to možná hecuje, ale podle mě to sráží sebevědomí," míní.

Aneta nemá vedle vyvinutějších kolegyň komplex ani ze svých menších prsou. "Sama celkově jsem se začala mít ráda, včetně prsou. Kdysi jsem nad zvětšením prsou přemýšlela, ale myslím, že jde daleko víc do módy přirozenost. Když jsem jako modelka víc cestovala, tyhle věci vůbec nepřicházely v úvahu. Tenhle svět šoubyznysu člověka kazí a je to příliš jednoduché něco na sobě měnit. Mně ale stačí vyztužené podprsenky, ale stejně se mi mnohem víc začalo líbit krajkové prádla, ve kterém se cítím přirozená a sexy," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám