Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Není to snad její dvojče? Na finále soutěže pánské krásy Muž roku 2015, které se koná v pátek 21. srpna v Náchodě, dorazí i Heidi Agan, pětatřicetiletá dáma, která ještě relativně nedávno dělala servírku za 140 korun na hodinu, což na britské poměry není opravdu mnoho. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby dnes nebyla ve světě uznávaná jako nejlepší dvojnice Kate Middleton, manželky britského následníka trůnu prince Williama!

Na Muži roku již před dvěma lety byla dvojnice královny Alžběty II., nyní si pozvali dalšího falešného člena nejznámější rodiny Velké Británie. „Jednání byla opravdu dlouhá a náročná, až jsem chvíli přemítal, zda nezvu omylem skutečnou Kate. Ale není divu. O Heidi Agan je kvůli její neuvěřitelné podobě s vévodkyní z Cambridge opravdu enormní zájem. A i podmínky agentury byly přísné. Chtěli dopředu znát program do poslední minuty, odsouhlasovali jídelníček, musela být také přijata přísná bezpečnostní opatření, podobná jako při návštěvě předchozí dvojnice. Ochranku bude mít po celou dobu pobytu v Česku. Jsem ale moc rád, že jsme jednání dotáhli do konce a po měsících přísného embarga mohli prozradit, kdo nás letos navštíví,“ říká pořadatel Muže roku David Novotný.

Heidi Agan je matkou dvou dětí a k roli dvojnice se dostala poté, co ji jako špatně placenou servírku začali na podobu s Kate upozorňovat hosté. Dnes bere až 120 tisíc denně, létá po celém světě a zásadně první třídou.

„Na soutěžící se opravdu velmi těším. Bude to vlastně poprvé, kdy zasedám v porotě podobné pánské soutěže,“ vzkázala Agan, která přiletí den před finále Muže roku. V Praze se zúčastní tiskovky, setká se s „Mužem světa“ Neilem Perezem, v pátek dorazí do Náchoda, kde ji se všemi poctami přijme i starosta Jan Birke. A spát bude v nejluxusnějším pokoji ve městě, v prezidentském apartmá hotelu Beránek, kde se koná i samotné finále.

Heidi Agan je ve světě dost populární, i Super.cz o ní již informoval. Má řadu fanoušků, ti ji pravidelně žádají o ruku, dostává ale i návrhy od fetišistů, zda by se mohli postarat o její nožky. Méně úsměvné je, že se stala už i obětí výhrůžek odpůrců monarchie, kteří si ji patrně spletli s opravdovou Kate Middleton.

Reklama

Další články

Načítám