Hlavní obsah
Článek

Na Slovensko s českými kráskami vyrážíme několikrát do roka, jen osazenstvo se střídá. Tentokrát se do slovenských termálů vypravily Aneta Vignerová (36), Monika Leová (32) a Gabriela Kratochvílová (34) s partnery. A vyzkoušely si tady i luxusní wellness.

Procedury samozřejmě musely krásky absolvovat jen v rouše Evině. Není divu, že se místním mužům podlamovala kolena. Museli si však nechat zajít chuť. Všechny tři krásky totiž při jejich promenádě po wellness ostřížím zrakem sledovali jejich partneři.

„Nádherné, voňavé, barevné, prostě krása,“ nešetřila slovy nadšení na zdejší wellness Miss Earth 2013 a moderátorka televizního zpravodajství Monika Leová, která již zdejší vodní park navštívila loni a nyní se sem s přítelem vrátila. „Neodolala jsem a vyzkoušela bešeňovský unikát, vyhřívané zlaté křeslo z 24karátového zlata, které je jediné v Evropě a podobné prý měl panovník Alexandr Veliký,“ pochlubila se svým zážitkem Gábina Kratochvílová.

Do Bešeňové dorazila i modelka Aneta Vignerová s přítelem a všechny dvojice nakonec strávily ve wellness dlouhou dobu a vyzkoušely snad všechna lákadla, která se nabízela. Nakonec skončili všichni společně v jedné vířivce. „Báječně jsme si odpočinuli a načerpali energii. Relaxace, příjemná hudba a skvělá společnost,“ hodnotila pobyt Aneta Vignerová s tím, že v Bešeňové a zdejších pramenech rozhodně není naposledy.

Reklama

Další články

Načítám