Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Všude samé přeštípnuté kabely! Když se Josef Rychtář (65) dozvěděl, že ho policie vykazuje z domu na základě předběžného opatření, o něž požádala jeho exmanželka Darina Nová (66), rozzuřil se a začalo tóčo! Před zraky soudního vykonavatele a říčanských policistů si šel do vily pro věci osobní potřeby, místo zubního kartáčku vzal ale do ruky štípačky a znemožnil své bývalé choti, aby mohla bez problému užívat svou domácnost. Přeštípal kabely od myčky, rychlovarné konvice, stejně vyřadil z provozu ledničku či pračku. Podívejte se do fotogalerie!

„Asi se zbláznil. Klidně to dělal před zraky policistů, kteří sice prý nemohli zasáhnout, ale uvedou to v protokolu a jestli si ten pán myslí, že mu to projde, tak se mýlí. Nebyl to jen jeho majetek, byl společný,“ říká syn Rychtáře Josef Rychtář mladší, který se od otce distancuje.

„On už má jen jednoho syna, bráchu Honzu. Nebo ať adoptuje toho blázna Petra Veselého, který ho považuje za otce. Jestli nebude teď mít kde hlavu složit, je to jeho problém, mě to vůbec nezajímá. Není to nikdo, koho bych znal a chtěl znát,“ říká drsně Josef junior, který se chce nechat přejmenovat.

Kromě žaloby kvůli výhrůžkám a urážkám se Darina Nová se svou právničkou rozhodly podat také několik trestních oznámení, výsledkem by mělo být podle nich to, aby exmanželka Rychtáře měla od tohoto problematického muže konečně navždy pokoj. Zatím jí údajně dělá ze života peklo na zemi.

Reklama

Další články

Načítám