Hlavní obsah
Článek

Syn extrémně kontroverzního říčanského podnikatele a vdovce po Ivetě Bartošové (†48) Josefa Rychtáře (65) se rozhodl po vzoru matky a Rychtářovy exmanželky Dariny Nové (66) změnit si příjmení. „To příjmení je od doby, kdy se můj otec začal chovat jako prase, pro ostudu. Dělá mi jen nepříjemnosti. Radši se přejmenuju,“ řekl Super.cz Josef Rychtář mladší.

Ten se za svého tátu, s nímž je permanentně ve křížku (hlavně kvůli tomu, jak se chová k jeho matce), stydí. „Kamkoli přijdu s tímhle jménem a příjmením, tak to mám hned na talíři. Nechci být s ním spojován, takže radši se nechám přejmenovat. Na Nového,“ říká junior, kterému ale hlas zněl trochu pobaveně, takže se dá čekat, že nakonec se bude jmenovat úplně jinak, jen to nechce prozradit.

Jeho otec odešel od matky před čtyřmi lety, rodina se ale snažila dál v rámci slušnosti fungovat. Později však došlo k mnoha vyhroceným sporům, takže mladší se s ním rozkmotřil. Pokus o usmíření po smrti Bartošové trval jen chvíli, mladý Rychtář si pak nadával, že jako hlupák uvěřil tomu, že se jeho táta změnil.

Rychtář má ještě syna Honzu, kterého zaměstnává a který za ním stojí. U něj se změna příjmení očekávat nedá.

Jak by se měl přejmenovat Rychtář starší?
Josef Džambulka
79,3 %
Josef Mlátička Bartoš
4,3 %
Pepino Italiano Licvidato
4,3 %
Lord Mord
3,4 %
Josef Zamřížák
8,7 %
Celkem hlasovalo 7558 čtenářů.
Související témata:
Přejmenování

Reklama

Další články

Načítám