Hlavní obsah
Článek

Doslova obrem mezi hollywoodskými střízlíky je se svou výškou 193 centimetrů americký herec Jason Momoa (35). To ovšem není zdaleka všechno, rodák z havajského Honolulu vážící téměř metrák od svého debutu před kamerou v seriálu Pobřežní hlídka pěkně ‚narostl‘. Však se podívejte na ty bicepsy, které mají údajně po obvodu rovného půl metru...

Asi nikoho nepřekvapí, že právě jeho si režisér Marcus Nispel v roce 2011 vybral do role novodobého Barbara Conana, ale ještě mnohem lépe se Jason zapsal do pamětí diváků a především divaček seriálu Hra o trůny. V populární sérii se sice dlouho neohřál, ale na živočišného válečníka Khala Droga se zatajeným dechem vzpomínají dodnes. S kytarou v ruce si Momoa tento týden krátil chvíle mezi natáčením nového filmu Going Under v Kalifornském Venice.

V soukromém životě je tento bývalý model manželem herečky Lisy Bonet, s níž má dvě děti - čerstvě osmiletou Lolu Iolani Momou a šestiletého syna nevyslovitelného jména Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa. Bonet je bývalou ženou zpěváka Lennyho Kravitze a zároveň matkou jejich talentované dcery Zoe Isabelly Kravitz (26), která se prosazuje jak v hudbě, tak u filmu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám