Hlavní obsah
Famous
Článek

Zpěvačka Dusty Springfield (†59) celý život toužila po dětech. Tvrdí to basista Frank Allen, kterého podle jeho výpovědi žádala o sperma. Britská hvězda celý svůj život mělo blízko ke stejnému pohlaví, více než po partnerce prý ale toužila po potomcích.

Allena jedné noci požádala o oplodnění proto, aby její dítě zdědilo jeho atraktivní geny. „Odešli jsme z klubu, ale než jsme se rozešli, položila mi ruku na nohu a řekla: ‚Tikají mi biologické hodiny a zrovna velmi toužím po dítěti. Chci se stát matkou, a pokud bychom měli dítě, vypadalo by velmi dobře. Velmi hezké dítě by to bylo.‘ A pak mi hned vsunula ruku mezi nohy a já jsem seděl totálně ohromený úžasem, nevěděl jsem, co říct, ale šíleně se mi honily myšlenky hlavou. Nedokázal bych to, tak jsem řekl: ‚Já se ale otcem stát nechci, nedokázal bych být tak zodpovědný,‘“ svěřil jednasedmdesátiletý Allen v rozhovoru pro magazín Bang.

Ačkoli o tomto incidentu Dusty prý později odmítala hovořit, byli s Allenem celý život výborní přátelé. „Dusty nikdy nebyla žádná diva. Ve společnosti byla velmi vtipná a velmi zábavná. S ní jste se tolik nasmáli, zažili jsme spolu úžasné chvíle,“ dodal basista.

Související témata:
Dusty Springfield

Reklama

Další články

Načítám