Hlavní obsah
Článek

Obrovská vlna veder, která sužovala Česko, se samozřejmě nevyhnula ani karlovarskému filmovému festivalu. Celebrity propotily litry potu a některé z nich v tropických teplotách nezachránil ani deodorant. Pokud ho ovšem použily...

Své o tom ví například Vojta Kotek (36), Jiří Macháček nebo Jakub Prachař (40). Všichni tři se sice snažili, seč mohli, ale obrovské potní koláče, které se jim vytvořily v podpaží, zamaskovat nedokázali.

Bohužel k tomu přispělo i to, co si do horkého letního dne oblékli. Kotkův potní koláč byl v jeho světlé košili k nepřehlédnutí, ač se snažil nezvedat ruce nahoru. V takovém horku bylo jen otázkou času, kdy se mu potní skvrny na košili objeví. Kotek si však nemusí zoufat. Podobné problémy měl i Jakub Prachař (40).

Tomu se v tmavším tričku dařilo koláče potu zakrývat, ale ani jemu se nakonec maskování nepovedlo. To Jiří Macháček se ani o žádné maskování nesnažil. Jemu by pomohlo snad jedině to, kdyby se okamžitě převlékl... V takovém horku by ale byl za pár minut stejně propocený jako myš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám