Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Misska, modelka a doktorka farmacie v jednom Jana Doleželová (42) si opět nenechá ujít filmový festival v Karlových Varech, kde patří k pravidelným návštěvnicím. Od té doby, co randila s miliardářem Karlem Janečkem, jenž ji veřejně ztrapnil, když před jejími zraky v přímém přenosu přiznal, že má ještě jinou ženu, se opatrná Doleželová novým oficiálním partnerem ještě nepochlubila. Vary jsou však ideální příležitostí ulovit nějakého pěkného movitého podnikatele...

Na festival už se Doleželová pečlivě chystá, a tak samozřejmě nemohla zapomenout ani na návštěvu svého dvorního kadeřníka Martina. Ten jí trošku zkrátil a obarvil vlasy, které vytvaroval do atraktivního účesu.

„Všechno chce svoje, takže jsem se pohroužila do rukou odborníka. V Karlových Varech budu skoro po celou dobu festivalu, a tak jsem na sobě musela nechat trochu zapracovat,“ vysvětlila Jana, která vyráží nejen za zábavou, ale hlavně společenskými a také sportovními záležitostmi.

„Před zhruba šesti lety jsem propadla kouzlu golfu a od té doby pracuji na zlepšování úderů. A docela se mi daří. Vloni jsem v rámci filmového festivalu vyhrála golfový turnaj. Podaří-li se mi letos něco podobného, neřeším. Je to sport a v něm se může stát mnohé, a navíc beru golf jako zábavu. Každopádně se ale těším. Už nějakou dobu moderuji nejrůznější turnaje a pár grifů jsem odkoukala, tak uvidíme na greenu,“ uzavřela Doleželová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám