Hlavní obsah
Článek

Minulý týden se ukázalo, že manželství Dagmar Patrasové (67) a Felixe Slováčka prochází hlubokou krizí kvůli jeho údajnému úletu s výtvarnicí Lucií Gelemovou. Saxofonista to tvrdě odmítá a nezapomíná se při tom strefit do své choti (Dáda však o jeho románku nepochybuje). Všichni proto čekali, že se teď bude chtít rázně zasadit o zachování manželského svazku a začne žehlit. Jenže, jak se ukazuje, vzal to asi hodně špatným směrem.

„Od té doby, co se to provalilo, ještě Felix nebyl doma. Deset dnů nechal manželku doma napospas myšlenkám na jeho zradu,“ tvrdí kamarádka zpěvačky a herečky, jejíž totožnost známe, nebudeme ji ale zveřejňovat. O tom, že Slováček porušil manželský slib, není přesvědčena jen ona a Dáda, ale například i bývalý přítel Gelemové, podle kterého se hudebník po boku mladší ženy strašně změnil.

Přítelkyně tím vším šokované královny dětských srdcí tvrdí, že celou tu dobu od propuknutí skandálu se manžel Patrasové pohyboval po boku Gelemové, tedy ženy, kvůli jejímuž dopisu plnému výčitek a slov o zhrzené lásce Dáda na románek přišla. „Byl v Přerově na tenisovém turnaji. Vídali je tam spolu, měli snad i stejný hotel. A byl tam také na její vernisáži. Co jsem se dozvěděla, tak tam o něm do mikrofonu mluvila jako o osudovém muži, zatímco Felix se smál a vyprávěl, že Dádě přeje pevné nervy. A to všechno se dělo před několika známými celebritami, přáteli obou manželů,“ pokračuje přítelkyně zhrzené Slováčkovy manželky.

„Z Přerova pak odjel do Zvolena. Dádě mockrát volal, většinou mu to nebere, a když už, pořád ji přesvědčuje o tom, že se nic neděje a že to s ní chce urovnat. A přísahal, že s tou ženou není. Jsou ale indicie, že tak úplně nemluví pravdu a že je mu na Slovensku nablízku. V pondělí by se měl večer vrátit a měli by si to spolu vyříkat. Asi by ale musel razantně změnit přístup, aby Dagmar přestala uvažovat o rozvodu. Zatím se jen vykrucuje a její naléhání, aby paralelní vztah okamžitě ukončil, nejspíš nijak nebere v potaz,“ dodala žena.

Reklama

Další články

Načítám