Hlavní obsah
Článek

Herečka Kate Hudson nemá s otcem Billem dobrý vztah mnoho let. Bývalý manžel Goldie Hawn se však teď nezdráhal ostře svého potomka odsoudit. Stejně jako její bratr Oliver Hudson je pro pětašedesátiletého Billa Hudsona Kate mrtvá. A co víc. Hudson vyzval svou šestatřicetiletou dceru a o dva roky staršího syna, aby okamžitě přestali používat jeho příjmení.

Mediální přestřelku mezi Billem a potomky vyprovokoval Oliver Hudson. Osmatřicetiletý herec na Den otců vyvěsil na Instagramu fotku, na níž je jako malý chlapec s mladší sestřičkou a otcem. K tomu připsal: „Veselý den zřeknutí se…“

„Řekl jsem jim teď: ‚Jste volní.‘ Mám celkem pět biologických potomků, ale považuji se za otce pouze tří dětí. Už nadále nepovažuji Olivera a Kate za své děti. Rád bych je tímto požádal, aby přestali používat mé příjmení Hudson. Nejsou už součástí mého života. Oliverův příspěvek na Instagramu byl podlý, krutý a předem promyšlený útok. Je pro mě teď mrtvý. A Kate také. Truchlím nad jejich smrtí, i když stále chodí po této zemi,“ prohlásil Bill Hudson.

Ve svém rozhovoru pro Mail On Sunday také zdůraznil, že když se po čtyřech letech manželství s Goldie Hawn rozcházeli, měli hezké vztahy. Až když si v roce 1983 našla Kurta Russella, s nímž žije dodnes, začali se k němu prý chovat otřesně.

„Když jsme se rozešli, nikdy o mně neřekla ani jedno škaredé slovo. Ale když přišel na scénu Kurt, její výpovědi se změnily a já jsem začal být ten zlý vlk. Ptal jsem se jí tehdy: ‚Goldie, proč mě pomlouváš a říkáš, že jsem otec, co nejeví zájem o děti, když to není pravda?‘ A ona se zasmála a dodala: ‚Ach, Bille, ty víš dobře, že to takhle pro novináře líp zní,‘ “ tvrdí Hudson v rozhovoru pro Mail On Sunday.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám