Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sabina Laurinová (52), Michaela Kuklová (47), Dáda Patrasová (67) a další známé herečky jsou spjaty s pohádkami, ve kterých se do myslí diváků navždy zapsaly coby krásné, hodné, ale i zlé princezny.

Ani tyto oblíbené pohádkové herečky se však nestyděly přijmout role s předepsanou milostnou scénou, což samozřejmě znamenalo, že se na obrazovce ukázaly téměř nahé.

Míšu Kuklovou si všichni pamatují coby půvabnou princeznu Jasněnku, jež popletla hlavu létajícímu ševci. Nevinná princeznička z romantických pohádek se ale neváhala svléknout v nechvalně proslulém snímku Andělská tvář, kvůli němuž se její tehdejší manžel Jiří Pomeje zadlužil. Tehdy se Kuklová opravdu odvázala a diváci v televizi obdivovali její odhalené vnady.

Nezdráhala se ani pohádková Arabela - herečka Jana Nagyová (56). Když jí bylo teprve jednadvacet let, předvedla se nahoře bez ve filmu Miloslava Luthera Triptych o láske.

Mezi představitelky zlých princezen naopak můžeme zařadit princeznu Xénii v podání Dády Patrasové z legendární Arabely, Angelínu z oblíbené pohádky S čerty nejsou žerty, kterou si zahrála Dana Bartůňková (57) a vychytralou Eufrozínu z Troškovy pohádky Z pekla štěstí, již ztvárnila Sabina Laurinová.

Dáda Patrasová se coby sexsymbol osmdesátých let svlékla hned několikrát. Legendární je především její sprchovací scéna ve filmu Vrchní, prchni!, v rouše Evině se však objevila i v seriálu Návštěvníci.

Do princezničky Sabiny Laurinové by to sice jen málokdo řekl, ale nahota na filmovém plátně jí rozhodně nikdy nebyla cizí. Hodně ukázala už ve svých sedmnácti letech, když se svlékla ve filmu Kainovo znamení. Proporce české holky krev a mlíko zase odhalila Dana Bartůňková ve snímku Martina Ťapáka Skleníková Venuša. Princeznovské herečky, které se neváhaly svlékat na filmovém plátně, si připomeňte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám