Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Média odhalila informaci, že modelka Nicole Novotná randí s mladým nadějným hokejistou Vladimírem Sobotkou. Na tom by nebylo asi nic tak zvláštního, kdyby díky tomu nevypluly na povrch další zajímavé skutečnosti. Dcera hokejového internacionála Jiřího Novotného totiž o vztahy s úspěšnými profesionálními sportovci opřela svůj životní styl. Kromě toho, že chodila například s hercem Vladimírem Polívkou, synem Bolka Polívky, tak prošla vztahy se známými sportovci – mistrem světa v hokeji z roku 2005 Petrem Průchou a zadákem fotbalového nároďáku Michalem Kadlecem.

K zamyšlení ale je, že se modelka před několika měsíci snažila sblížit s hokejistou NHL Michaelem Frolíkem. Na úspěšného útočníka kanadského klubu Winnipeg Jets a držitele Stanley Cupu to zkoušela v době, kdy byla jeho partnerka Diana Kobzanová (42) v pokročilém stadiu těhotenství, což jí příliš nejde ke cti.

„Michal je chlap a občas prostě nemyslí hlavou a chvíli to vypadalo, že jejich vztah s Dianou krachne. Nakonec si ale uvědomil, o co v životě opravdu jde a o co by přišel. Teď je z něj vzorný partner a skvělý tatínek,” svěřil se nám dobře informovaný zdroj. Je dost pravděpodobné, že právě románek Frolíka a Novotné přiměl Kobzanovou k tomu, aby své těhotenství držela téměř až do porodu pod pokličkou.

O vyjádření jsme požádali hlavní aktérku celého příběhu, její reakce se dala předpokládat. „S panem Michaelem Frolíkem jsem opravdu v kontaktu nebyla.. Mám přítele už delší dobu, dokonce v době, kdy byla paní Kobzanová těhotná,” nechala se slyšet Novotná.

Samozřejmě se vám budeme snažit zprostředkovat názor Diany Kobzanové na celou věc, který do příběhu vnese jistě zcela jiný rozměr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám