Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Marian Vojtko (51) si kvůli Kapce naděje nechal onkologicky nemocnými pacienty ostříhat své vlasy, které si pěstoval od patnácti let. Z pořádku z toho měl deprese, ale nyní je s novou image už spokojený.

"Cítím se výborně. Je to pohodlnější, v létě to lépe schne. Holky říkají, že to je dobrý, tak jsem asi spokojený. Slýchám samé kladné reakce," řekl Super.cz Vojtko na benefičním koncertu Kapky naděje, kde vystoupil.

Před ostříháním ale zapomněl na jednu maličkost. Ve smlouvě na muzikál Dracula má podobné akce pod pokutou zakázané. "Ve smlouvě bylo, že se nesmím stříhat, a já jsem na to zapomněl. Obrazy a projekce jsou v Draculovi s dlouhými vlasy a já tam najednou přijdu s krátkými. Takže pan ředitel karlínského divadla Egon Kulhánek mi dal pokutu a budu prý platit opravdu hodně panáků. Asi mě čeká paruka, protože obrazy kvůli mně asi nikdo přemalovávat nebude," dodal Vojtko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám