Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Česká metropole se o víkendu dočkala zajímavé návštěvy. Do Prahy totiž dorazila významná obyvatelka Moravskoslezského kraje Romana Fabiánová, která se setkala s kolegyní z vily Zdeničkou Souškovou.

Od vysílání čtvrté řady VyVolených už uběhly téměř dva roky, ale někteří soutěžící spolu stále udržují přátelský vztah. Shledání Zdeničky a Romany bylo plné upřímné radosti. Ani jedna z nich totiž ve vile nespřádala intriky, takže se s klidem mohly podívat jedna druhé do očí.

Romana si z Prahy dokonce odvezla zajímavý suvenýr. Její soupeřka z reality show jí totiž poskytla své kadeřnické služby a vyřádila se na jejích vlasech. A aby toho nebylo málo, Zdenička zapřáhla i svou kamarádku vizážistku, která Romanu nalíčila. Po návštěvě Prahy výrazná účastnice VyVolených tak prokoukla a omládla, že ji snad v Ostravě ani nepoznali.

Pokud vám upovídaná paní na obrazovce chyběla, máme pro vás dobrou zprávu. Romana se totiž v Praze zúčastnila castingu do další reality show, v níž by mohla předvést své kuchařské dovednosti.

Chtěli byste Romanu vidět v další reality show?
Ano, ve VyVolených byla skvělá
9,6 %
Ne, nikdo na ni není zvědavý
90,4 %
Celkem hlasovalo 15334 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám