Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Určitě neuhodnete, kdo má tuto dokonalou iluzi panenky Barbie jménem Courtney Sixx doma. Jejím manželem je už více než rok americký hudebník z kapely Mötley Crüe metalista Nikki Sixx (56). Navzdory téměř dvacetiletému věkovému rozdílu jim to ale klape a pokoušejí se o miminko. Minulý týden si Courtney vyrazila do Los Angeles udělat radost do několika butiků a vyfikla se na to jako do šantánu.

Modelka záměr o společném potomkovi prozradila magazínu Hello. Známý basista by se tak stal otcem už popáté, zatímco pro Courtney by šlo o první dítě. Nikki Sixx má s exmanželkou (bývalou Playmate) Brandi Brandt potomstvo už odrostlé. Gunnerovi je 24, Storm 20 a Deckerovi 19 let. Sixx (původním jménem Frank Carlton Serafino Feranna, Jr.) si měsíc po rozvodu s Brandt vzal jinou Playmate Donnu D’Errico, s níž počal ještě dceru Frankie-Jean (14). Dvojice se odloučila krátce po dceřině narození.

Sixx poté randil ještě s tatérkou Kat Von D. Opakovaně se rozcházeli a usmiřovali, dokud to Kat nedala dohromady s nevěrným exmanželem herečky Sandry Bullock Jessem Jamesem. Nic z toho však krásnou Courtney od svazku s proslulým sukničkářem neodradilo...

Reklama

Další články

Načítám