Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejvíce šokujících Výměn manželek v historii tohoto pořadu je tady. V upoutávkách na pořady sice televize vždy ukazují to nejzajímavější a občas se stane, že samotný díl je pak už docela nuda. Tohle ale není případ ve středu vysílané epizody novácké reality show, v níž jedna žena vystřídá v úplně odlišné rodině dosavadní paní domu na dobu deseti dnů. Gábina z Prahy, která v ukázkách vypadá opile, je v celém díle ještě mnohem horší!

Jestli někdo někdy toužil vidět, jak vypadá rozpad alkoholické osobnosti takřka v přímém přenosu, bude mít výbornou příležitost. Je to ale spíš k pláči než pro zasmání.

Tahle matka tří odrůstajících dětí žije i s přítelem Jirkou, majitelem vinotéky, většinu roku na chalupě v Bohosticích u Orlické přehrady. A jak se ve Výměně ukazuje, ze všeho nejvíc na světě asi nemiluje rodinu, ale alkohol. V jakékoli podobě. Do pořadu šla kvůli penězům, jenže postupně tam udělá tolik ostudy, že asi po středeční premiéře programu bude muset chodit kanály.

Už když přijede do Holešova k dvěma dětem (sedmiletému Kubovi a Maxíkovi, kterému v době natáčení nebyly ještě ani dva roky, ale ani to opilé ženě nebránilo v tom, aby na něj nepříčetně křičela tak, že ji otec rodiny málem inzultoval), má solidně naváto. Hned druhý den ji přivedou domů úplně cizí lidé. O děti se odmítá starat, na nic nesáhne, vše obstarává nezaměstnaný jednatřicetiletý Přemek.

„Nejhorší, co může být, je ožralá ženská,“ kroutí hlavou náhradní manžel, který je sice chlap každým coulem, ale když se u něj doma objeví věčně připitá Gabriela, párkrát se během pořadu rozbrečí a lituje, že si své Milušky (ta je téměř abstinentka) víc nevážil a nevyznal jí nikdy pořádně lásku. Děkuje ale osudu, že mu přihrál do cesty takovou ženu, která během pár hodin vyžahne flašku vodky. Bez ní by si totiž neuvědomil, jaký má doma ve skutečnosti poklad.

„V noci mě chtěl zabít,“ potvrzuje ke konci Výměny jeho názory pološílená Gábina, která má v těle asi zase víc alkoholu než krve. Přemek si totiž dovolil vypínat jí světlo v ložnici, přestože tvrdila, že ve tmě se dusí.

Ještě v průběhu si také stěžovala, že jí Přemek sebral peníze, a že ji osahával. „Kdo skončil u mě v posteli? Kdo mi říkal, že mám hezkou prdelku? A co ta ruka šmátralka?“ říká Gábina Přemkovi. Těžko říct, kde je v tomto případě pravda. Z této části pořadu je také video ukázka.

„Z toho, co se dozvídám, začínám mít strach, co se děje u nás. Gábina chlastá první třídu. Je to hrozný pocit, že s mými dětmi je nějaký alkáč,“ skládá si na druhé straně republiky z informací od sousedů obrázek Miluška.

Jenže ani finální konfrontace, při které Přemek „Džambulce“ (Gábině dal přezdívku po zesnulé Ivetě Bartošové) řekne vše pěkně od plic, s alkoholičkou nehne. Zdá se, že snahy jejího přítele dát ji léčit vyjdou vniveč. „Z toho dneška nic nevyplynulo. Pořád všechno bude stejný,“ říká rozevlátým jazykem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám