Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Mahulena Bočanová (57) moc často podpatky nenosí, ale když si je vezme, do očí se jí tedy stěží podíváme. Takhle nás překvapila na představení nové kolekce známé bižuterie a po rozhovoru s ní nás pořádně bolelo za krkem. Pro luxusní obuv má ovšem Mahulena slabost větší než pro oblečení.

"Mám jenom jednu zásadní kamarádku, která je skoro stejně vysoká jako já, takže moje okolí netrpí jako vy," smála se Mahulena a ukázala nám své zlaté střevíčky ukryté pod dlouhými šaty. "Jsou opravdu pohodlné. Čím je bota dražší, tím je většinou pohodlnější. Když se někdo diví, že mne na vysokých podpatcích nebolí nohy, je to právě tím," vysvětlila.

"Já za oblečení moc neutrácím. Stačí mi klidně věc za stovku. Ale teď mají třeba nádherné boty u Diora, které stojí kolem jedenácti tisíc. Ale je to bota, která je nádherná, máte ji na dlouho a cítíte se v ní jako v ponožkách. Na nožičkách nešetřím," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám