Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na den přesně před třiceti lety se narodil nejznámější izraelský vývozní artikl krásy jménem Bar Refaeli. Blondýnka, která se usadila v žebříčcích nejpřitažlivějších žen světa snad všech pánských časopisů, by se navíc měla co nevidět vdávat. Případní nápadníci si tak už o půvabné oslavenkyni musí nechat jen zdát, ale připomenout si její nejpikantnější fotografie rozhodně mohou...

Velkolepou oslavu údajně až pro čtyři stovky lidí modelka naplánovala na tuto sobotu. Pořádá ji na jednom luxusním statku v izraelském regionu Sharon. S ohledem na místo konání a počet hostů se však spekuluje i o možné svatbě navlečené na narozeninovou párty.

Modelka s podnikatelským duchem by měla pojmout za manžela svého o jedenáct let staršího krajana Adiho Ezru. Zda je mezi pozvanými i modelčin bývalý partner Leonardo DiCaprio, zatím není známo. Jedno je ale jasné, Bar si stále drží jedno prvenství, o které ji v nejbližší době rozhodně žádná jiná nepřipraví. Je totiž tou, s níž hollywoodský lamač ženských srdcí vydržel nejdéle ze všech svých lásek, a to necelých šest let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám