Hlavní obsah
Článek

Příští měsíc to bude už šest let, co nás opustila popová legenda Michael Jackson (†50). Za svého života byl kritizován za to, že před veřejností tajil podobu svých potomků. Dbal na to, aby děti nosily na obličeji roztodivné masky, což působilo dost bizarně. Mnozí tak poprvé zahlédli tváře Michaelových tří dětí až během jeho pohřbu. Se skrýváním byl od té doby konec. Nejstaršímu Michaelu Josephovi Jacksonovi známému jako 'Prince' je osmnáct už od února a jeho sestra Paris bude osmnáctiny slavit za rok.

Michaelovi potomci jsou ve věku, kdy prožívají první velké lásky. V této souvislosti se aktuálně mluví hlavně o Paris, která randí s o rok starším Chesterem Castellawem, jenž hraje fotbal za juniorský klub Real So Cal. Podle posledních informací by dvojice mohla být dokonce zasnoubena. Paris se totiž na ruce třpytí nový diamantový prsten. Spekulace médií navíc zatím nevyvrátili.

To Prince Jackson se nejdřív družil s Niki Berger, v roce 2013 se pak objevoval po boku spolužačky, kuvajtské princezny Remi Alfalah, a po jejich rozchodu si začal s pohlednou Nikitou Bess. Aktuálně se však neví, které slečně dává přednost. O víkendu byl viděn pouze se svým bratrancem Jermajestym Jacksonem, jak si zašli na masáž a poté na mléčný koktejl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám