Hlavní obsah
Článek

Nejen Kim Kardashian (43) kvůli zviditelnění vystavuje pozadí, ale na stejný trik sazí i její mladší sestra Khloé Kardashian (39). Také ona disponuje výraznými sedacími partiemi, jimiž se dožaduje pozornosti.

Khloé v poslední době na své postavě výrazně zapracovala a může se pochlubit užšími a pevnějšími proporcemi, než jaké jsme u ní viděli v minulosti. S nadbytečnými kily se sice poprala, ale s geny bojovat nedokáže, takže se výrazně zaoblené zadnice nikdy nezbaví.

Členka slávychtivého rodinného klanu své sedací partie odhalila v reality show Keeping Up With The Kardashians, kde Kim odstrčila do vedlejší role. Kamera totiž Khloé zachytila na klinice, kde si v minimalistických kalhotkách nechala laserem vylepšit své pozadí.

Zákroku kromě Kim přihlížela i Kendall Jenner (28), ale obě sestry očividně vedlejší roli těžce snášely. Nejslavnější členka VIP rodiny jen znuděně poznamenala, že své obnošené oblečení daruje Kylie, protože má menší zadek. Khloé však zdůraznila, že na redukci sedacích partií usilovně pracuje.

Reklama

Další články

Načítám