Hlavní obsah
Článek

Chevy Chase a Beverly D´Angelo vděčí prázdninovým komediím o ztřeštěné rodince za svou popularitu už od roku 1983, kdy se poprvé společně objevili na filmovém plátně. Nyní by na kultovní sérii rádi navázali, ale čas se na každém z nich podepsal jiným způsobem.

Zatímco představitelka hlavní ženské role vypadá i v 63 letech výborně, o jejím filmovém manželovi se to bohužel říct nedá. Chevy Chase totiž v poslední době neuvěřitelně nakynul a sympatickou hlavu rodiny by v něm poznal jen málokdo.

Dvojice, která si dovolenkové eskapády zopakovala i ve filmech Bláznivá dovolená v Evropě (1985), Vánoční prázdniny (1989) a Bláznivá dovolená v Las Vegas (1997), nyní oprášila své nejslavnější role a v létě dorazí do kin ve filmu Vacation, v němž jim kromě potomků budou společnost dělat i vnoučata.

Clark a Ellen Griswoldovi v minulosti tvořili ukázkový pár, ale nyní působí jako otec s dcerou, přestože je od sebe dělí jen osm let. Pamětníci původní Bláznivé dovolené budou nejspíš obézním Chevym dost zaskočeni, ale pokud slavný komik prokáže stejný smysl pro humor jako v 80. letech, jeho nadváhu mu zajisté odpustí.

Reklama

Další články

Načítám