Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britskému království celý včerejší den vládla euforie z narození druhého potomka vévody s vévodkyní z Cambridge, který byl netrpělivě očekáván celý týden. To ale znamená, že se o pozornost svých rodičů bude muset s čerstvě narozenou princeznou dělit téměř dvouletý George, jemuž jakoby prý sestřička z oka vypadla. Pár hodin po porodu byla skutečně krásná. Britská média ji už začala familiárně nazývat 'Princeznou Perfektní'.

Dvanáct hodin po příjezdu do nemocnice a deset hodin po porodu. Právě po takové době vévodkyně představila světu v doprovodu pyšného otce Williama novorozenou holčičku. A byla jak jinak, než krásná, usměvavá a dokonale upravená. Jako kdyby ji od vyčerpávajícího výkonu dělilo spíš několik dní, ne hodin.

V datech narození třetího následníka i čtvrté následovnice britského trůnu přitom figurují dvojky. Zatímco princezna, jejíž jméno zatím stále nebylo veřejnosti sděleno, bude mít v rodném listě vepsán 2. květen, její bratr se narodil 22. července. To však není zdaleka jediná podobnost. Mnozí si totiž už stačili všimnout, že se nově nejsledovanější sourozenci světa rozhodně nezapřou i po vizuální stránce…

Reklama

Další články

Načítám