Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitelka Christine z muzikálu Fantom opery Michaela Gemrotová je sice už dlouho zasnoubená a nedávno si i zkoušela svatební šaty, kdyby se s houslistou Sašou Sopkou rozhoupali k již jednou zrušené svatbě, ale to nebrání tomu, aby flirtovala s kolegou.

S Marianem Vojtkem (51) si tak užila romantické odpoledne nedaleko divadla GoJa Music hall, kde měli oba večer představení. "Míša mi padla do oka už v době, když jsme Fantoma opery zkoušeli, tak jsem ji konečně pozval na vyjížďku na ruské kolo a na autíčka. Do představení máme ještě čas, tak proč bychom si ho neužili společně, když je tak krásně," řekl nám Marian. "Vyvezl mě až do nebe," smála se Míša.

"My spolu s Marianem komunikujeme 24 hodin denně, takže jsme vlastně v kontaktu pořád, ale zatím jsme spolu nikde nebyli," dodala Míša, od které jsme se ovšem dozvěděli, že její snoubenec pojede na tři týdny na turné mimo Českou republiku a ona tak bude slaměná vdova.

Marian si tím pádem mne ruce a už plánuje, že Míšu pozve i k sobě domů, protože ji už dlouho láká do bazénu, který má na zahradě. "Adresu znám, tak ještě uvidím. Ale jestli bude hezky, tak proč ne," nebyla proti Míša. A pak už s Marianem zamířili ke střelnici, kde jí vystřelil papírovou růži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám