Hlavní obsah
Článek

Chtěla z obyčejných lidí udělat slavné tváře, zatím je nejvysmívanější hvězdičkou českého internetu! Olga Lounová (43), nejzářivější celebrita celé lidské historie, se rozhodla podělit se s lidmi z „podhradí“ o tajemství svého velkolepého úspěchu a pořádá proto seminář s názvem Jak uspět v umění. Na něm se má mimochodem chlubit seznamem známých jmen, s kterými se kdy potkala, a také radit nadaným dětem i jejich rodičům, jak se v českém šoubyznysovém rybníčku prosadit. Z akce se stala velká událost, na kterou se přihlásilo už přes tisíc lidí a počet přihlášených raketově roste!

Je prý jedno, jestli v umění začínáte, nebo jste uvadající hvězdička se syndromem vyhoření. Olga má pro vás geniální řešení. Samu sebe.

Lidé se ji ale místo pochopení a podpory rozhodli i s jejím nápadem „vytrolit“ (tzn. narušit vážnost akce a dělat si z ní legraci). „Vím, že jste se dřív jmenovala Pytlounová a proslavila jste se, až když jste se přejmenovala na Lounovou. Musím si taky z příjmení odstranit první tři písmena?“ ptá se jedna z novinářek. Falešný Daniel Landa zase slibuje, že na semináři se dívky dozvědí, jak se k němu dostat do auta (Olga jezdila s Landou rallye).

„Je možné cenu kurzu rozvrhnout do několika splátek?“ táže se zase Josef Rychtář mladší (ten méně slavnější syn svého otce). Jiní chtějí poradit při sbírání pokémonů, táží se, zda se na akci budou prodávat hrnce nebo zda je nutné se vyspat s Xindlem X, aby se jeden proslavil (Olga Lounová s ním měla nepříliš dlouho trvající vztah).

Ze zvučných jmen se na seminář přihlásila Nikol Štíbrová z Pojišťovny štěstí a prý také král české gramatiky Robert Diktát Rosenberg. Řada účastníků se tedy ptá, zda na místě potká také nějaké opravdové celebrity, čímž Olze nelichotivě naznačují, že ani ji za takovou zářnou hvězdu nepovažují.

Lounová měla jistě skvělý nápad, jak si finančně přilepšit (cena 1600 Kč) a mít o pár korun víc na svačinu, celé se to ale zvrtlo v něco, co původní myšlenku úplně pohřbilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám