Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Daniel Landa (55) má novou hračku, a pořádně drahou - auto za dvacet miliónů korun. Kde na to vzal? "Není moje, to mi zprostředkoval kouzelník Žito, Dan Landa by na to prostředky nesehnal," řekl Super.cz Landa. "Ani za dlouholetou kariéru by na to neměl. To by zase třeba neměl kde bydlet, musel by s rodinou pobývat v tom autě," dodal s úsměvem.

Auto Landa pokřtil ve velkém stylu. U kostela na pražském Vyšehradě mu přátelé pomocí starého keltského nástroje vystrojili obřad. "Je to válečná trouba Keltů karnix, používáme to na různých setkáních, čarování, na koncertech, za začátku boxerských turnajů," vysvětluje Landa.

I když patří rallye k nejnebezpečnějším sportům, zpěvák strach nikdy nepociťuje. "Bát se nestačíte. I když uděláte nejhorší chybu. Havárii z rallye Šumava, tak tu si ani nepamatuju. Mozek to vymaže. Ty lehčí havárie si sice pamatuju, ale když se stane, na strach není čas. Už lítají třísky, plechy," vysvětluje.

"S tím rizikem to podstupuju, počítám s tím. Nechci to, chci to přežít bez nehody, ale počítám s tím. To je ta smlouva s rallye. Pojištěný ale dobře jsem," dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám