Hlavní obsah
Článek

Moderování už se Bořek Slezáček (56) věnuje jen výjimečně. Jeho hlavní parketou se stalo herectví, které chtěl studovat už kdysi. "Občas ještě moderuji, ale přesedlal jsem na divadlo, to jsem vždycky dělat chtěl. Už po gymnáziu jsem byl přijatý na konzervatoř, na hudebně - dramatický obor, ale rodiče mi to rozmluvili. Takže jsem šel studovat ekonomii a k divadlu jsem se dostal až o pár desetiletí později," řekl nám na konkurzu na muzikál Děti ráje.

"Byl to první muzikál, v němž jsem účinkoval a tehdy jsem na konkurz nešel. Byl jsem přijat díky přátelství s producenty. Takže teď si mne Sagvan Tofi (59), který novou verzi produkuje, užívá a už jsem na třetím kole. Ale teď už plním roli nahrávače, protože jsem tu roli hrál pětsetkrát, tak už bych si ji měl pamatovat. Pomáhám ostatním účastníkům konkurzu," vysvětlil.

Bořek vypadá nejlépe, jak kdy vypadal. Býval obtloustlý, pak zase až moc zhubnul a připomínal chodící kostru. "Už jsem zase pět kilo přibral. Hubnutí začalo samo a myslím, že to bylo stresem, protože v té době, kdy jsem začal shazovat kila, vrcholily moje trable s exekucemi. Měl jsem hodně starostí. Dokonce jsem pochyboval o svém zdraví, ale protože po jednom prodělaném onemocnění chodím pravidelně na kontroly na onkologii, tak v tom směru bylo všechno v pořádku. Teď jsem se ale vrátil ke svému oblíbenému koníčku čokolády u televize a výsledky jsou vidět," svěřil.

Nyní je prý také ve svém soukromém životě nejspokojenější, co kdy byl. "Momentálně rozhodně ano. To, co dělám, mne baví, děti jsou zdravé, s jejich matkou se hádáme jen jednou týdně. Mám spokojené období," řekl Super.cz Slezáček, jemuž vyhovuje život na venkově, a dokonce uvažuje, že by si ke dvěma synům s partnerkou pořídili ještě třetí dítě. "Žanetka by chtěla holčičku. Každopádně chceme třetí dítě, ale podle mně to bude zase kluk. Když to bude holčička, tak fajn, ale představa, že jí bude čtrnáct a přivede si domů Sagvana, tak to abych si pořizoval zbrojní pas a brokovnici," smál se Bořek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám