Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když vyšlo najevo, že zemřel Peter Kovarčík, tak se rozpoutala mediální bouře. Je skutečně velkým překvapením, že pohřeb známého producenta se uskutečnil naopak v naprosté tichosti a zcela bez přítomnosti spolupracovníků, českých známých osobností a novinářů.

Poslední rozloučení s mecenášem umění měla zcela ve své režii jeho manželka Dagmar, která pobývá střídavě v Rakousku a Švýcarsku. K obřadu došlo ve slovenské Nitře, kde se Kovarčík narodil. Právě zde bude producent uložen k poslednímu odpočinku.

Pohřeb proběhl v soukromém duchu a nebyly na něj pozvány žádné známé osobnosti. O jeho konání neměla například ani tušení Míša Nosková (41), zpěvačka, která v jeho společnosti trávila hodně času, chyběla i Kovarčíkova poslední partnerka Kateřina Klausová, a pozvání nedostala ani ex přítelkyně Kateřina Brožová. Posledního rozloučení se neúčastnil ani blízký spolupracovník Janis Sidovský, který s Kovarčíkem pracoval na muzikálu Mamma Mia!.

Vzhledem k tomu, že za svého života Peter Kovarčík miloval společnost a rád byl středem pozornosti, svůj pohřeb by naplánoval jistě mnohem velkolepější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám