Hlavní obsah
Článek

Imitátor Petr Martinák, který se před časem dostal do obřích dluhů, přišel o dům a pak i o manželku, měl ve středu v pražských Vršovicích autonehodu, která vypadala opravdu hrozivě. „Auto druhého řidiče je na odpis. Viníkem jsem já,“ přiznal Super.cz Martinák.

„Naštěstí se ani jednomu z nás nic nestalo. Nedal jsem přednost v jízdě. Snažil jsem se, ale přede mnou stál autobus, přes který jsem moc neviděl, tak jsem pomalu popojížděl. Nejelo nic, tak jsem přeřadil na jedničku, rozjel se a seshora se najednou vyřítilo auto a narvalo to do mě. Vina je opravdu na mně, protože jsem odbočoval na vedlejší cestu. Odnesly to plechy, druhý řidič má vůz na odpis, dokonce mu vylétly i airbagy. Nechápu ten rozdíl v poškození, i proto, že nešlo o žádnou šupu, byla to malá ranka,“ kroutí hlavou umělec.

Ten prý přes tu samou křižovatku jezdí čtyřikrát denně, a protože jde o místo, na kterém dochází často k nehodám, dává si vždy pozor. Tentokrát mu to nebylo nic platné. „Dostal jsem tisíc korun pokuty, strhli mi čtyři body, ale protože jich mám dostatek, o řidičský průkaz jsem nepřišel,“ uvádí Martinák s tím, že prošel i testem na přítomnost alkoholu v dechu s negativním nálezem.

A protože teď musí vydělávat na dluhy, je rád, že má auto na operativní leasing, díky kterému dostal hned náhradní auto. „Nesmím vlastnit majetek, tohle mi pomohlo v tom, že dvě hodiny po nehodě jsem měl k dispozici náhradní auto. Mám alespoň čím jezdit na kšefty,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám