Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký herec Bradley Cooper (40) podle informací zahraničních médií ukončil vztah s anglickou modelkou Suki Waterhouse. Osobně se ale k informaci, kterou jako první přinesl reportér E! News Marc Malkin, ještě nevyjádřil ani jeden z nich. Nejpřitažlivější muž roku 2011 podle magazínu People, jenž ztvárnil hlavní roli ve snímku Clinta Eastwooda Americký sniper, s o osmnáct let mladší modelkou chodil dva roky.

Středeční noc Cooper strávil ještě s kolegy Milesem Tellerem a Jonahem Hillem v Las Vegas, kde si nenechali ujít koncert Eltona Johna a později skončili v luxusním hotelovém baru Surrender. Opětovné svobody si ale herec nijak neužíval.

„Bradley byl v dobré náladě. Skvěle se bavil a tančil s Milesem. Kolem jejich stolu se motala spousta holek, ale všechny je poslali pryč. Byla to pánská jízda,“ řekl Daily Mailu jeden z návštěvníků baru.

Ani Suki se nezdála na pondělní premiéře filmu Rezistence v New Yorku nikterak truchlící. Naopak se usmívala a různě vtipkovala před plakátem k filmu. V minulosti se přitom mluvilo i o svatbě. Cooper vzal Waterhouse dokonce na setkání s prezidentem Obamou, a tak je možné, že jde nakonec jen o klevety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám