Hlavní obsah
Článek

Fanynky britské chlapecké skupiny One Direction prožívají nejhorší okamžiky svých životů. Vše totiž nasvědčuje tomu, že jejich miláčkové nebudou na hudební scéně zářit věčně.

Kluci z One Direction stačili ze sladkých hezounků dospět v mladé muže, a nejspíš už mají jeden druhého plné zuby. Od časů, kdy se setkali v britském X-Factoru, už uběhlo pět let, během nichž prošli náročnou psychickou zátěží. Zpěváci sice pobláznili celý svět, ale zcela přišli o své soukromí a stali se z nich oběti nájezdů fanatických fanynek.

Mimořádně úspěšná kapela v únoru v Austrálii zahájila celosvětové turné, které se po pár odehraných koncertech bude muset obejít bez Zayna Malika. Ten kvůli údajnému stresu své parťáky opustil a odjel do Velké Británie řešit své soukromé problémy. Jeho snoubenka Perrie Edwards jej totiž obvinila z flirtování s fanynkami, což má ovšem Zayn v popisu své práce. Holky na Filipínách a v Indonésii tak za vstupné dostanou jen 80 % očekávaného zážitku. A stejná pohroma nejspíš nastane i na dalších zastávkách turné, které zahrnuje i Ameriku, Evropu a Afriku.

Situace v kapele One Direction nápadně připomíná dění okolo skupiny Take That, již v roce 1995 opustil Robbie Williams (50). Malik v minulosti už několik koncertů ze zdravotních důvodů bojkotoval a kluci je zvládli odehrát i bez něj. Tvůrci hudebního projektu One Direction si však zpěváky pojistili přísnou smlouvou, kvůli níž Zayna jeho stres nejspíš velice rychle přejde. Pokud by se totiž rozhodl kapelu One Direction opustit, vyšlo by ho to pořádně draho.

Reklama

Další články

Načítám