Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali, že jednou z hlavních hvězd kromě známého britského herce Alana Rickmana a oscarového režiséra Jeana-Jacquese Annauda je herečka Kim Novak.

Hvězda stříbrného plátna padesátých a šedesátých let přiletěla do Prahy toto úterý. Ty dva dny odpočinku v zemi svých předků dvaaosmdesátileté herečce zjevně prospěly. Těsně po příletu na letišti hollywoodská star kryla svou tvář slunečními brýlemi a širokou krempou klobouku, a to, co bylo z jejího obličeje vidět, působilo jako špatně odvedená práce nějakého plastického chirurga s řeznickým výučním listem. Včera během zahájení filmové přehlídky ale vypadala herečka na svůj věk fantasticky - svěží, odpočatá, skvěle naladěná. „Jsem ráda, že jsem konečně doma,” prohlásila Novak během galavečera v Obecním domě, před kterým převzala sošku Kristiána za přínos světové kinematografii.

Ve společnosti filmařů se Kim Novak cítila včera večer velmi dobře a vůbec si nepřipouštěla únavu. Z Obecního domu odjela hollywoodská legenda do hotelu až po jedenácté hodině večerní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám