Hlavní obsah
Článek

Zatímco Karel Gott (†80) sbírá jedno ocenění za druhým, jeho žena Ivana Gottová (48) zatím vycházela naprázdno. To se teď ale asi brzy změní. První vlaštovka však není příliš lichotivá. Zatímco diváci (a především divačky) u monitorů loni plakali nad dojemným videoklipem k písni Být stále mlád, který nazpívala s dcerami u Michala Davida k příležitosti 75. narozenin svého muže, kritikům je mdlo a chtějí se jí pomstít za prznění hudebního vkusu!

Gottová si songem vysloužila nominaci na anticeny Zlatý David 2014 v kategorii Nejhorší videoklip. Organizátoři to vysvětlují jedinou větou. „Žádné narozeninové přání není kompletní, dokud tam chybí Michal David.“

Útěchou pro manželku nejpopulárnějšího Čecha mohou být tři věci: zaprvé klip se adresátovi moc líbil, zadruhé ho vidělo už víc jak 1,7 miliónu lidí na internetu a pouze jedna desetina z nich byla nespokojená (ostatní to brali jako dojemný důkaz lásky), zatřetí má zdatné soupeře, například Marii Pojkarovou se Zdeňkem Macurou, Dominiku Myslivcovou s jejím Pink Rapem nebo Hynka Tomma s Květou Fialovou. O vítězích se rozhodne osmého dubna.

Líbila se vám píseň Ivany pro Karla Gotta?
Ano, je velmi dojemná!
25,6 %
Byl to soukromý dárek, proč ho zveřejňovala?
64,4 %
Uráží to můj hudební vkus
10 %
Celkem hlasovalo 23287 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám