Hlavní obsah
Článek

Únik od všech povinností spojených s propagací kasovního trháku Padesát odstínů šedi má jeho hlavní ženská postava Dakota Johnson úspěšně za sebou, na pořadu dne je tak zasloužená dovolená. A jelikož je třiadvacetiletá herečka momentálně nezadaná, vzala s sebou do Mexika maminku Melanii Griffith a ta zase svou kamarádku Kris Jenner.

Ani ony na tom přitom s muži nejsou jinak, takže dámy vyrazily jako nezadané trio. Griffith o vážnější vztah nezavadila od rozchodu s Antoniem Banderasem a Kris pro změnu před pár dny dala sbohem výrazně mladšímu milenci Coreymu Gamblemu. S ebenovým fešákem jí to vydrželo několik měsíců, ale podle přátel s ním byla převážně kvůli sexu. Ten si nejspíš užívala dosytosti po čtrnácti letech manželství s Brucem Jennerem, který už nějaký čas prochází změnou pohlaví na ženu.

Johnson, která se přeci jen na lehátku trochu separovala, je rovněž po rozchodu. S muzikantem Matthewem Hittem jí to nevyšlo po šesti měsících randění. Vztah údajně doplatil na Dakotinu rychle nabytou slávu a nedostatek času.

Reklama

Další články

Načítám