Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Myslela to vážně a jejím fanouškům se dál hrnou slzy štěstí do očí! Když se nedávno nejslavnější slovenská zpěvačka Marika Gombitová objevila po mnoha letech na veřejnosti, diváci byli dojatí a emoce přemohly i samotnou populární divu, která léta zůstávala o samotě. A tehdy přislíbila, že jde o opravdový comeback. Teď se ukazuje, že to nebyl planý slib. Podívejte se na fotky, na nichž je vidět, jak ve svém domácím studiu opět zkouší nové písně!

O snímku informoval Karel Gott (†80), který se s kolegyní nedávno potkal. Dokonce už plánují spolupráci.

„Milí příznivci, udělalo mi velikou radost uvedení Mariky Gombitové do Síně slávy na předávání slovenských diváckých televizních cen OTO. Moc to Marice přeji a rád, s jejím svolením, se s Vámi dělím o fotografie z jejího domácího nahrávacího studia. Váš Karel,“ uvedl na své sociální síti Mistr.

A pozadu nezůstala ani samotná Marika, která po letech absolutního mlčení nyní překvapivě čile komunikuje se svými příznivci.

„Mí drazí, děkuji vám za vaše milé vzkazy. Byla jsem překvapená, potěšená a nadmíru šťastná, že díky vašim hlasům jsem byla ve finálové trojce. Děkuji vám za podporu, velmi si toho vážím,“ napsala dojatá Gombitová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám