Hlavní obsah
Článek

Divačky pro něj mají slabost, ale ne všechny ženy jsou přesvědčeny o tom, že Emile Hirsch (30) je tím nejlepším společníkem. Nadějný herec musel u soudu v Utahu vysvětlovat incident, k němuž došlo v lednu během festivalu Sundance.

Opilý Emile Hirsch se tehdy nepohodl s producentkou Daniele Bernfeld, již po několika urážkách napadl. Mělo dojít i ke škrcení, po němž oběť hercova agresivního chování skončila v bezvědomí.

Herec z filmů Sexbomba od vedle, Speed Racer, Milk či Útěk do divočiny teď svého chování určitě lituje, protože mu za něj hrozí až pět let ve vězení a pokuta ve výši pěti tisíc amerických dolarů (130 tisíc českých korun). Emile byl u soudu ve velmi nepříjemné situaci, protože v jeho neprospěch hrál také fakt, že se napadení dopustil pod vlivem návykové látky.

Právník hollywoodského výtržníka u soudu tvrdil, že byl Hirsch tehdy tak opilý, že si průběh večera vůbec nepamatuje. Soud bude pokračovat 13. dubna, kdy budou předvoláni další svědci. Herec však z tohoto sporu s čistým štítem určitě nevyvázne.

Reklama

Další články

Načítám