Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtveřice dcer nejslavnějších párů světového šoubyznysu vám jistě není neznámá, ale podívejte se, jak během posledních měsíců děvčátka vyrostla. Jdou do podoby rodičů?

Jak oblékají slavní své ratolesti? V poslední době převládají spíš střídmé barvy a dospělácké elegantní kousky či naopak jednoduchá móda ulice. Žádné obrázky, nic příliš křiklavého či infantilního a rozhodně ne levného.

Vliv rodičů zatím nelze upřít žádné holčičce, ale třeba taková Suri Cruise (8) Katie Holmes a Toma Cruise, která svého času platila za nejlépe oblékané dítě Hollywoodu, si vybírala kousky v obchodech už od tří let, a to včetně botiček na podpatku.

To Victoria Beckham ještě před porodem dnes tříleté Harper odvážně prohlašovala, že její dcera bude dětskou módní ikonou. Ale jak se zdá, nyní ještě víc řeší odívání jejich ratolesti Kim Kardashian s Kanyem Westem. North West však zatím strojí spíš jako kluka. Beyoncé a Jay-Z zase oblékají dvouletou Blue Ivy, u níž dosud média probírala spíš její těžko učesatelné afro než módní výstřelky.

Které dítko má podle vás nejlepší styl?
Suri
8,1 %
North
9,7 %
Harper Seven
64,5 %
Blue Ivy
17,7 %
Celkem hlasovalo 24286 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám