Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karel Gott (†80) si nemohl nechat ujít vystoupení své manželky Ivany Gottové (48) na její velké premiéře v muzikálu Přízrak Londýna, kde hraje těhotnou prostitutku. Co na její výkon řekl? "Neklepal jsem se, byl jsem si jistý, že to dokáže," řekl Super.cz.

"Od samého začátku jsem doma pozoroval intenzivní zkoušky. Byla si vědoma, že na ni bude brána velká lupa, to je jasné. Ne každý přeje. Brala to velmi statečně a hlavně si plní svůj dávný sen. A to jí dneska ze srdce přeju. Je na ní vidět spokojenost, úleva. Má za sebou večer, kdy podle mě byla ještě lepší než na zkouškách," pěje ódy na svoji manželku Mistr.

V muzikálu nyní zpívá Ivana, její dcery mají za sebou také muzikálové zkušenosti. Neplánuje si celá rodina zahrát do budoucna společně? "Záleží na nápadech, to přichází z okolí, od autorů, nabídek. Kdyby to nebylo ono, tak určitě ne. Ale třeba někdy...," dodal Gott.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám